Suntem aici ca să lucrăm împreună,
cu responsabilitate şi seriozitate, pentru
o planetă mai curată.

Am pornit pe acest drum în 2010, iar toţi aceşti ani ne-au arătat cum misiunea noastră se transformă dintr-un vis pentru o lume mai „verde” în fapte concrete, cu efecte pe termen imediat, mediu şi lung.

Suntem aici ca să sprijinim companiile să fie sustenabile, să folosească produsele şi resursele în mod responsabil şi să recicleze conştientizând importanţa şi limitele resurselor naturale ale Pământului, pe de o parte şi schimbările pozitive pe care le facem atunci când acţionăm colectiv, pe de alta.

Consultanţă de mediu

Colectare şi reciclare ulei

Punem pe masă pasiune, experienţă bogată şi profesionalism ca să oferim clienţilor noştri cele mai bune soluţii. Tot ceea ce facem are un efect asupra mediului, iar noi ne dorim să producem cât mai multe efecte pozitive. Împreună, informaţi şi dedicaţi, putem avea un impact extraordinar în tot ceea ce înseamnă protecţia planetei pe care trăim, iubim şi ne dăm voie să fim fericiţi.

Consultanţă de mediu
Audit de mediu
Acte de reglementare
Responsabil de Mediu
Managementul deşeurilor
Raportări

De ce ai nevoie de consultanţă de mediu? Pentru că preluăm şi asigurăm atât răspunderea companiei în ceea ce priveşte activitatea de mediu, cât şi rezolvarea tuturor problemelor legate de managementul deşeurilor, evidenţa lor şi raportările necesare de făcut către foruri precum Agenţia Regională de Protecţie a Mediului sau Administraţia Fondului de Mediu.

Colectarea uleiului ars
Reciclarea uleiului
Schimb de ulei
Distribuţie uleiuri vegetale

Un litru de ulei alimentar aruncat la canalizare ajunge să polueze 1.000.000 de litri de apă. Este imorală această acţiune, dar şi ilegală, în România şi în toată Uniunea Europeană. Noi te ajutăm să faci lucrurile ca la carte: îţi luăm uleiul uzat şi îl trimitem la reciclat, iar în schimbul lui îţi dăm ulei de palmier de calitate premium.

Consultanţă de mediu

Colectare şi reciclare ulei

Protecţia mediului este responsabilitatea fiecăruia dintre noi, aşa că am pus la punct un sistem eficient de preluare a deşeurilor reciclabile, de la persoane fizice şi companii, astfel încât acestea să reintre în circuitul consumului cotidian. Te invităm să ni te alături, devenind un partener activ în procesul de reciclare. Vino să stăm de vorbă şi punem în joc tot know-how-ul în domeniu ca să găsim cele mai potrivite soluţii pentru o natură mai curată şi o calitate a vieţii crescută.