PMC Green Environment

PMC Green Environment SRL este o firma cu capital romanesc infiintata in anul 2010 care, prin activitatea sa de colectare si valorificare a deseurilor, preintampina problemele ecologice cu care ne confruntam. Aceasta initiativa a unor tineri entuziasti, a pornit de la ideea de a ajuta oamenii, care nu aveau acces la un sistem de colectare si reciclare a deseurilor rezultate in urma activitatii de zi cu zi, in special hartie, carton si pet-uri. Prin logistica si resursele umane de care dispunem, oferim solutii de preluare a deseurilor reciclabile persoanelor fizice si companiilor, astfel incat acestea sa reintre in circuitul consumului cotidian.

Protectia mediului nu este responsabilitatea altcuiva, ci a fiecaruia dintre noi. Noi ne asumam responsabilitatea de a crea si mai ales de a mentine mediul nostru inconjurator cat mai ‘verde’ ! Mediul inconjurator nu inseamna doar parcul si natura ci si biroul unde lucram sau casa in care locuim.

Te invitam si pe tine sa ni te alaturi, devenind un partener activ in procesul de reciclare ca prin efortul nostru sa traim intr-un mediu mai curat, sa protejam natura si sa oferim calitate vietii!